Garnbolaget origina

Villkor

Genom att du gör en beställning hos Garnbolaget KC design of Sweden godkänner du nedanstående villkor samtidigt som du bekräftar att du är 18 år eller har målsmans tillåtelse att beställa.

Betalning
Betalning sker via SWISH till 123 22 38 830.

Vill du hellre betala via bankgiro (463-2352) skickar du mig ett mejl med din beställning. Du får sedan ett bekräftelsemejl av mig med totalsumman för din beställning. När pengarna finns på mitt konto skickas varorna till dig.

Leveranser
Vi skickar alla varor med Posten för 59:- alt 69:-. Väljer du fraktalternativet 59:- tar Garnbolaget inget ansvar för om paketet försvinner. Deta pga post Nords regler för levernas av Varubrev.

Garnbolaget by KC design målsättning är att skicka varor som finns i lager inom en till tre dagar, därtill kommer Postens leveranstid på upp till 3 dagar helgfria vardagar.

Vid betalning via bankgiro skickas varorna efter det att pengarna kommit in på kontot.

Ibland uppstår leveransförseningar utom Garnbolaget by KC design kontroll genom att t.ex. en leverantör inte kan fullfölja sina förpliktelser. Vid dessa tillfällen frånsäger sig Garnbolaget by KC design ersättningsansvar till dig som kund för den skada som förseningen åsamkat dig. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförseningar.

Om du vill hämta dina varor själv skickar du ett mejl till kristin@garnbolaget.com i samband med att du lägger din beställning så kontaktar jag dig för att bestämma en tid som passar oss båda. 

Transport
Garnbolaget by KC design ansvarar för varorna under transporten till dig som kund. Du som kund och transportföretaget står för riskerna vid en eventuell retur.

Det är viktigt att du så snart du mottagit dina varor kontrollerar så att ingen transportskada uppstått. Skulle detta ha skett kontaktar du mig omgående via mejl kristin@garnbolaget.com

Ångerrätt
Du kan inom 14 dagar returnera dina varor om du inte är nöjd med dem. 
Du skickar då tillbaks dina varor i oanvänt skick, tillsammans med leveransföljesedeln som låg i paketet, till:

Garnbolaget by KC design
Kristin Carlsson
Granitvägen 8
475 31 Öckerö

Skicka också med konto- alt. swishnummer som du vill att dina pengar för returen skall sättas in på. Portot återbetalas ej och du står även själv för returportot. 

Övrigt
Garnbolaget by KC design reserverar sig för större prisavvikelser, felskrivningar eller andra fel från våra leverantörer som ligger utanför vår kontroll.

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut eller andra jämförbara händelser som inte har kunnat förutses av Garnbolaget by KC design  och som påverkar ingångna avtal/utfästelser från vår sida som gör att vi inte kan hålla vårt avtal/utfästelse utgör grund för att befria Garnbolaget by KC design från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal/utfästelse.

Personlig information
All personlig information du ger oss kommer att hanteras med sekretess, ej lämnas ut eller säljas till tredje part. 

Din mail adress kan komma att användas för utskick men du kommer alltid ha möjlighet att avsluta prenumeration på eventuella utskick.

I samband med din beställning godkänner du att Garnbolaget lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja vad du som kund förväntar dig av oss. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information vi har registrerat om dig. Anser du att den är felaktig eller irrelevant har du rätt att begära rättelse eller borttag av information, kontakta i så fall oss via mejl på kristin@garnbolaget.com. 

En kopia på din beställning kommer att sparas i sju år enl bokföringslagen.

Cookies
Garnbolaget by KC design använder sig inte av cookies.

Reklam
I samband med att du godkänner vilkoren godkänner du också att Garnbolaget får skicka reklam via uppgiven mailadress. Du kan dock när som helst meddela att du inte längre vill mottaga reklam genm att maila alt. svara på ett reklammail genom att skriva STOPP.

Reklamationer
Alla varor kan reklameras om det finns fabriksfel eller om varan på annat sätt är defekt. Vid alla typer av reklamationer kontaktas Garnbolaget by KC design via mejl kristin@garnbolaget.com innan varorna skickas tillbaka.

Garnbolaget by KC design står för eventuellt returporto och när reklamationen godkänts av Garnbolaget by KC design skickar jag en ny vara utan kostnad eller så får du pengarna tillbaka för varan.

Eventuell återbetalning sker till ditt bankkonto eller på de sätt om du som kund föreslår snarast möjligt, dock senast inom 30 dagar.

Vid eventuell tvist följer Garnbolaget by KC design konsumentverkets rekommendationer.
kristin@garnbolaget.com
0705-32 23 49