Garnbolaget origina

Inspiration

GARN FILISILK SOCKGARN ULL BOMULL

Sidan är under ständig förändring och tanken är att du här skall hitta lite information om de mönster jag använt till mina alster som lagts upp på Facebook eller Instagram. Här kommer du kunna hitta mönster på svenska, engelska och ett och annat mönster på danska. Mönster som är gratis och mönster som kostar och mönster som bara  inspirerat mig!

INSTRUKTION FÖR KÖP AV MÖSTER

För att köpa de mönster jag säljer separat  gör du enligt följande;
Sätt in den summa som står angivet vid resektive mönster på bankgiro 463-2352 och skriv ditt namn i rutan för meddelande. Skicka också ett mejl till kristin@garnbolaget.com där du uppger vilket mönster du vill köpa samt ditt namn och adress.  Mönstret skickas när pengarna kommit in på bankgirot.

Sjalen SJALEN

Mönstret till den härliga sjalen SJALEN, stickad i ett handfärgat garn i kvalitén alpackasilk kan beställe  genom att sätta in 60:- på bankgiro 463-2352 och skriv ditt namn i rutan för meddelande.

Skicka också ett mejl till kristin@garnbolaget.com där du uppger att du vill beställa mönstret SJALEN samt ditt namn och adress.  Mönstret skickas när pengarna kommit in på bankgirot.

Lisa by DROPS Design

Assistenten har varit i farten igen! Här har hon stickat en sjal i Garnbolagets egenfärgade Filisilk! Mönstret hon använt är ett Drops mönster som du hittar här http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=146&d_id=15&lang=se


 

LURV

Mönstret till Handledsvärmarna "LURV" säljs separat för 50:-ink. porto. Beställer du ett nystan av Mohair Luxe som det går åt och skriver "LURV" i meddelanderutan, vid beställning får du mönstret gratis! 

Hur du bara köper mönstret står beskrivet högst upp på sidan!

Sjalen är stickad i Silkbloom Fino och finns i två olika storlekar. Till den mindre går det åt tre nystan Silkbloom Fino och ett nystan Mohair Luxe. Till den större som visas på bilden går det åt fyra nystan Silkbloom Fino och ett nystan Mohai Luxe. Beställer du garn till sjalen är mönstret gratis genom att skriva 3044 i meddelande- rutan som finns i butikens kassa men det kan också köpas separat för 30:-. Se intruktion ovan. OBS! Mönstret är på danska men mycket lätt att förstå!